Laden Evenementen

Duik in de Wereld van Kunst bij The Villy!

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in een levendig palet van creativiteit? Bij The Villy kent onze passie voor kunst geen grenzen, en we zijn verheugd om ons nieuwste initiatief te introduceren: een prachtige kunstexpositie!

In samenwerking met The Hague Contemporary, een vooraanstaand platform dat zich toelegt op het onthullen van de dynamische kunstscene van Den Haag aan zowel lokale liefhebbers als wereldwijde bezoekers, nodigen we je uit om een reis te maken door de kustlandschappen van The Villy. Laat je betoveren door de werken van getalenteerde kunstenaars zoals Just Alex, François Bonnel, Geraldine Kol en Marjolein Knottebelt.

Sluit je aan voor een avond van gezelligheid, inspiratie én heerlijke versnaperingen! Borrel en drink met ons mee in The Villy, terwijl je geniet van kunst op zijn best.

En hier komt het spannende gedeelte – alle tentoongestelde kunstwerken zijn te koop tijdens dit exclusieve evenement!

Verrijk je ervaring met rondleidingen en inzichtelijke presentaties gegeven door kunstexperts van The Hague Contemporary om 18:00 uur en 20:00 uur. Ontdek unieke perspectieven en duik dieper in de verhalen achter de meesterwerken die onze muren sieren.

Mis deze kans niet om de samensmelting van creativiteit en gemeenschap te vieren tijdens de Kunstexpositie van The Villy. Laat de kleuren en expressies je verbeelding aanwakkeren en je inspireren!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol kunstzinnigheid, gezelligheid en verwondering.

Vrijblijvend reserveren kan hier. 

Ook dineren bij The Villy op deze prachtige avond? Reserveren voor diner kan hier.

Ga naar de bovenkant