Laden Evenementen

Een exclusieve
Mastermind Middag

Voor alle ondernemers en solopreneurs in de omgeving! Wil je leren van ervaring van andere ondernemers? Wil je sparren met een groep gelijkgestemden? Ben je toe aan het groeien, verbeteren en opschalen van je bedrijf?

Dit is je kans! In samenwerking met Marja Dettmer van mkbmastermind.nl, zijn we enthousiast om je uit te nodigen voor onze exclusieve The Villy Mastermind, hier in onze Rotterdamse community. Meld je hier aan om je plek te reserveren (maximaal 10 plekken beschikbaar). Deze Mastermind Middag wordt je eenmalig kosteloos aangeboden. Je betaalt slechts een bijdrage van €8,50 voor koffie, thee en een drankje na afloop.

Wat kan je verwachten deze middag?

MKB Mastermind staat voor resultaatgerichte, inspirerende en inzichtgevende mastermind & intervisie programma’s. We gaan tijdens deze middag aan de slag met een paar concrete ondernemersvragen. Ook jij mag een vraag aanleveren!

🌟 Inspirerende Mastermind sessies: Ervaar de kracht van een Mastermind, en groei met je bedrijf! Deze middag is ontworpen om heel effectief nieuwe inzichten te vergaren voor jouw bedrijf en ondernemerschap.
👥 Peergroup: Maak gebruik van de ervaring van anderen: We delen kennis, ideeën en netwerk met elkaar in een veilige en inspirerende setting
🎯 Doelgericht brainstormen: Ontdek hoe effectief en leerzaam deze methodisch opgebouwde brainstormsessies zijn. Wie weet ga jij met een gericht actieplan naar huis!
🌿 Groei als ondernemer: Denk mee met andere ondernemers en breng je ondernemers skills naar het volgende niveau!
💡 Ervaren facilitator: De middag wordt gestructureerd en begeleid door Marja Dettmer, Ervaren ondernemer en businesscoach bij MKB Mastermind. Maak gebruik van de kennis die zij brengt en ontdek de waarde van een professioneel geleide Mastermind sessie.
🍵 Koffie & thee: vrij te gebruiken tijdens de sessie. Kom je eerder? Maak gebruik van het restaurant voor een gezonde lunch, en maak vast kennis met co-working companions in onze warme, gezellige ambiance.
💡 Flex Workspace: Kom al vroeg en maak gebruik van The Villy co-working spaces

💻 Na aanmelding ontvang je meer info ter voorbereiding en krijg je de mogelijkheid om jouw vraag in te sturen .

Together, we’ll thrive as a neighbourhood of entrepreneurs, empowering each other to reach new heights in our professional journey.

Breng je nieuwsgierigheid, je enthousiasme, en een open mind! Let’s Mastermind! Een impressie video vinden jullie hier.

Over Marja Dettmer Marja:

Marja is mede eigenaar en oprichter van MKB Mastermind. Zij is al ruim 20 jaar ondernemer, heeft zo’n 15 jaar trainers-ervaring en heeft inmiddels meer dan 300 Masterminds geleid. Met haar topsport achtergrond en dito mindset begeleidt ze vele ondernemers met naar meer succes, meer groei en meer winst.

Ga naar de bovenkant