Laden Evenementen

Popronde Rotterdam 2023

Een Avond vol Nieuwe Muziek in The Villy Terraced Tower!

Muziekliefhebbers, maak je klaar voor een avond vol ontdekkingen! Op 4 november 2023 verwelkomt The Villy Terraced Tower Rotterdam je voor een unieke ervaring: Popronde, het landelijke reizende festival dat de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie toont.

Wat is Popronde?

Popronde, een initiatief van Stichting Popwaarts, is een landelijk reizend festival dat elk najaar plaatsvindt, en dit jaar is Rotterdam de gaststad. Dit festival geeft (nog) onbekende acts de kans om buiten hun eigen regio op te treden en waardevolle ervaring op te doen. In een periode van 12 weken, van september tot en met november, vinden er elk weekend Poprondes plaats. Gedurende deze tijd treden geprogrammeerde acts op bij verschillende podia en locaties in de stad, variërend van cafés en galeries tot theaters en clubs.

Gratis Toegang en Kweekvijver voor Talent

Een van de meest opvallende kenmerken van Popronde is dat het gratis toegankelijk is voor het publiek. Dit stelt muziekliefhebbers in staat om gewapend met een programmaboekje van act naar act ’te zappen’. Voor de artiesten biedt Popronde een podium om zich te presenteren voor publiek, pers en programmeurs van lokale podia en festivals. Het fungeert als een kweekvijver, waar talenten de kans krijgen om door te breken naar grotere podia en festivals buiten hun eigen regio.

Programma:

19:00 uur: inloop

20:00 uur: Tomas Ferdinand (45 min)

21:15 uur: Cloud Cukkoo (45 min)

22:30 uur: einde

Ga naar de bovenkant