Laden Evenementen

The Villy | The Roofs
XXL Spelletjes Avond
(4th edition!)

Ben jij klaar voor een avond vol gezelligheid, competitie en plezier? Dan nodigen wij je uit voor de XXL Spelletjes Avond in The Villy | The Roofs, gelegen in het hart van Den Haag! Neem je vrienden, familie en collega’s mee en laat de speler in jou los tijdens een avond vol spannende spellen en uitdagende uitdagingen.

Reserveren kan hier.

Dit evenement is dé gelegenheid om je favoriete spellen te spelen, van klassieke bordspellen tot moderne kaartspellen en alles daartussenin. Wat maakt deze avond extra speciaal? Jij brengt je eigen spellen mee en wij bieden ook spellen aan voor elke leeftijd! Deel je passie voor spellen met anderen en ontdek nieuwe favorieten terwijl je geniet van de gezellige sfeer van The Villy | The Roofs.

Onze locatie biedt een warme en uitnodigende ambiance, perfect om te genieten van een avond vol lachen, strategie en vriendschap. Naast de spellen hebben we ook heerlijke drankjes en snacks beschikbaar, zodat je je energie kunt opladen terwijl je je voorbereidt op de volgende uitdaging.

Ga naar de bovenkant