Laden Evenementen

Zakenmama Co-work dag

Op donderdag 26 oktober staat er iets geweldigs op de planning: een co-working dag speciaal voor werkende ouders, in samenwerking met Zakenmama!

Het programma:

09:00 – 10.00 uur – Walk-in 

10:00 tot 11:00 uur – Mastermind sessie (optioneel)

12:30 uur – Gezamenlijke lunch 

16:30 uur – Afsluitende wrap-up (optioneel) 

 

De dag begint om 10 uur met een bruisende mastermind sessie voor degenen die willen deelnemen. Hier kun je niet alleen je mede-deelnemers ontmoeten, maar ook jouw doelen voor de dag vaststellen en eventuele (advies)vragen stellen. En als je nieuwsgierig bent naar social media en online zichtbaarheid, heb je geluk, want Zakenmama’s Celine Verhoef-Feenstra staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Tussen de bedrijven door, om 12.30 uur, staat een voortreffelijke lunch verzorgd door The Villy op het programma. Zo kun je ’s middags weer vol energie aan de slag.

En last but not least, om 16.30 uur sluiten we de dag samen af. Het wordt een gezellige en ongetwijfeld productieve dag, gehouden in een inspirerende omgeving met geweldige mensen, onbeperkte voorraad koffie, thee, en bruiswater, een overheerlijke lunch, en supersnelle internetverbinding – dit alles voor slechts €38,50 (incl. btw)!

Ben jij erbij op 26 oktober? Meld je aan via deze link

Ga naar de bovenkant