Laden Evenementen

Business Events For Women

Stap in de schijnwerpers van empowerment en zakelijk succes!

Boek hier jouw plekje (SOLD OUT)

Vergezel ons voor een event dat speciaal is samengesteld voor de visionaire vrouwelijke ondernemers in Nederland – Femmebitious! Dit wordt hét hoogtepunt voor vrouwen met ambitie, van UGC-creators tot brand owners, influencers en meer. Ben jij klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Dan is dit jouw moment om te schitteren!

Datum: 24 april

Het programma belooft:
– 11:00 uur: Betreed de betoverende wereld van TikTok tijdens onze workshop. Ontdek hoe je jouw bedrijf of persoonlijk merk kunt laten floreren op dit sprankelende platform.
– 12:00 uur: Laat je inspireren terwijl je netwerkt met gelijkgestemde powervrouwen. Verbindingen leggen was nog nooit zo leuk!
– 12:30 uur: Geniet van een heerlijke lunch en laad jezelf op voor een middag vol creativiteit en samenwerking.
– Vanaf 13:30 uur: Duik in een wereld van co-creatie en empowerment. Werk samen met de hele groep aan het verwezenlijken van jouw zakelijke dromen.

Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol groei, kracht en verbinding. Dit is jouw kans om te schitteren en jezelf naar nieuwe hoogten te tillen. Mis het niet!

Zet deze datum in je agenda en claim je plek bij Femmebitious! We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in de sprankelende atmosfeer van The Villy Works Rotterdam.

Ga naar de bovenkant